Затоа што градењето на здрава личност е процес кој започнува уште од најмлади години, а поттикнувањето на креативноста, љубопитноста, истрајноста и самостојноста важен дел од истиот, Ви го најавуваме првиот едукативен центар за деца во Кавадарци, „Скалило Плус“.

Создаден за да му овозможи на секое дете да го постигне својот полн потенцијал во стимулативна околина која е добро подготвена за работа со најразлични материјали од неколку области, и со примена на најсовремени едукативни методи да ја поттикне нивната независност и иницијативност, едукативниот центар „Скалило Плус“ ќе му помогне на секое дете да учи подобро и поквалитетно, со постојано и индивидуално темпо.

Покрај индивидуалната работа, децата ќе имаат можност да учат во парови и групи, во услови во кои не постои критика и оцена, туку едукација по пат на обиди и грешки. 

 


Уписите на првата генерација деца се веќе во тек, а дополнителни информации можете да добиете на телефонскиот број 076 637 675, по електронска пошта на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или на фејсбук страницата https://www.facebook.com/SkaliloPlus/?pnref=story

671 comments

 • Lancetox Lancetox 15 Dec 2017

  how do i get viagra from my doctor uk
  viagra without prescription
  viagra sale blackburn
  viagra without prescription
  buy viagra for cheap
  viagra without prescription
  get viagra online canada
  viagra no script
  silagra generic viagra

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  has anyone ever bought viagra online
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra weekender
  viagra without a doctor prescription
  prices viagra cialis
  viagra no script
  thuoc sildenafil citrate tablets 50mg
  viagra without prescription
  buy viagra over counter liverpool

  Reply
 • Unrebbcseipsy Unrebbcseipsy 15 Dec 2017

  http://viagraazmhj.com/
  best price for viagra
  [url=http://viagraazmhj.com/]buying viagra[/url]
  viagra brand 50 mg generic
  free viagra

  Reply

Leave a comment