Затоа што градењето на здрава личност е процес кој започнува уште од најмлади години, а поттикнувањето на креативноста, љубопитноста, истрајноста и самостојноста важен дел од истиот, Ви го најавуваме првиот едукативен центар за деца во Кавадарци, „Скалило Плус“.

Создаден за да му овозможи на секое дете да го постигне својот полн потенцијал во стимулативна околина која е добро подготвена за работа со најразлични материјали од неколку области, и со примена на најсовремени едукативни методи да ја поттикне нивната независност и иницијативност, едукативниот центар „Скалило Плус“ ќе му помогне на секое дете да учи подобро и поквалитетно, со постојано и индивидуално темпо.

Покрај индивидуалната работа, децата ќе имаат можност да учат во парови и групи, во услови во кои не постои критика и оцена, туку едукација по пат на обиди и грешки. 

 


Уписите на првата генерација деца се веќе во тек, а дополнителни информации можете да добиете на телефонскиот број 076 637 675, по електронска пошта на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или на фејсбук страницата https://www.facebook.com/SkaliloPlus/?pnref=story

671 comments

 • EdwinVex EdwinVex 15 Dec 2017

  viagra online uae
  viagra without a doctor prescription
  is mail order viagra legal
  viagra without a doctor prescription
  best viagra tablets
  viagra no script
  reliable generic viagra online
  viagra no prescription
  buy cheap viagra thailand

  Reply
 • FarimfScorp FarimfScorp 15 Dec 2017

  http://cialisoakdm.com/
  prices cialis
  [url=http://cialisoakdm.com/]cialis[/url]
  buy real cialis online canada
  order cialis online

  Reply
 • Williamwibly Williamwibly 15 Dec 2017

  buy viagra hua hin
  viagra without a doctor prescription
  walmart pharmacy price viagra
  viagra without a doctor prescription
  get viagra perth
  viagra without prescription
  how long will 50mg of viagra last
  viagra no prescription
  generic viagra does it work

  Reply

Leave a comment