Затоа што градењето на здрава личност е процес кој започнува уште од најмлади години, а поттикнувањето на креативноста, љубопитноста, истрајноста и самостојноста важен дел од истиот, Ви го најавуваме првиот едукативен центар за деца во Кавадарци, „Скалило Плус“.

Создаден за да му овозможи на секое дете да го постигне својот полн потенцијал во стимулативна околина која е добро подготвена за работа со најразлични материјали од неколку области, и со примена на најсовремени едукативни методи да ја поттикне нивната независност и иницијативност, едукативниот центар „Скалило Плус“ ќе му помогне на секое дете да учи подобро и поквалитетно, со постојано и индивидуално темпо.

Покрај индивидуалната работа, децата ќе имаат можност да учат во парови и групи, во услови во кои не постои критика и оцена, туку едукација по пат на обиди и грешки. 

 


Уписите на првата генерација деца се веќе во тек, а дополнителни информации можете да добиете на телефонскиот број 076 637 675, по електронска пошта на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или на фејсбук страницата https://www.facebook.com/SkaliloPlus/?pnref=story

671 comments

 • mvlg.html mvlg.html 15 Dec 2017

  i live with my partiner almost five years both of us we went for test, she was tested hiv positive and i was tested negative when went back after two months it was the same. Than im not understanding this at all?

  Reply
 • r69uib r69uib 15 Dec 2017

  kamagra gel canada drugs with prescription
  costco usa cheap viagra canada pharmacy
  canada viagra

  Reply
 • Msnbteraste Msnbteraste 15 Dec 2017

  http://viagrakjkmn.com/
  viagra and high blood pressure
  [url=http://viagrakjkmn.com/]canada pharmacy[/url]
  buy now viagra
  canadian pharmacies

  Reply

Leave a comment