Затоа што градењето на здрава личност е процес кој започнува уште од најмлади години, а поттикнувањето на креативноста, љубопитноста, истрајноста и самостојноста важен дел од истиот, Ви го најавуваме првиот едукативен центар за деца во Кавадарци, „Скалило Плус“.

Создаден за да му овозможи на секое дете да го постигне својот полн потенцијал во стимулативна околина која е добро подготвена за работа со најразлични материјали од неколку области, и со примена на најсовремени едукативни методи да ја поттикне нивната независност и иницијативност, едукативниот центар „Скалило Плус“ ќе му помогне на секое дете да учи подобро и поквалитетно, со постојано и индивидуално темпо.

Покрај индивидуалната работа, децата ќе имаат можност да учат во парови и групи, во услови во кои не постои критика и оцена, туку едукација по пат на обиди и грешки. 

 


Уписите на првата генерација деца се веќе во тек, а дополнителни информации можете да добиете на телефонскиот број 076 637 675, по електронска пошта на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или на фејсбук страницата https://www.facebook.com/SkaliloPlus/?pnref=story

671 comments

 • Vbsfynsleeda Vbsfynsleeda 14 Dec 2017

  http://viagraonszb.com/
  viagra wiki
  [url=http://viagraonszb.com/]generic viagra[/url]
  cheap viagra canada
  viagra price

  Reply
 • LanceTap LanceTap 14 Dec 2017

  viagra price in thailand
  viagra without prescription
  use 100mg viagra
  viagra without a doctor prescription
  do you get viagra prescription
  viagra no script
  viagra in phuket to buy
  viagra no script
  viagra sale in new zealand

  Reply
 • Gregoryreesy Gregoryreesy 14 Dec 2017

  where to buy viagra over the counter
  viagra without prescription
  indian generic for viagra
  viagra without prescription
  kostet viagra 100mg
  viagra without prescription
  viagra 25 mg
  viagra no prescription
  where to get viagra in malaysia

  Reply

Leave a comment