Затоа што градењето на здрава личност е процес кој започнува уште од најмлади години, а поттикнувањето на креативноста, љубопитноста, истрајноста и самостојноста важен дел од истиот, Ви го најавуваме првиот едукативен центар за деца во Кавадарци, „Скалило Плус“.

Создаден за да му овозможи на секое дете да го постигне својот полн потенцијал во стимулативна околина која е добро подготвена за работа со најразлични материјали од неколку области, и со примена на најсовремени едукативни методи да ја поттикне нивната независност и иницијативност, едукативниот центар „Скалило Плус“ ќе му помогне на секое дете да учи подобро и поквалитетно, со постојано и индивидуално темпо.

Покрај индивидуалната работа, децата ќе имаат можност да учат во парови и групи, во услови во кои не постои критика и оцена, туку едукација по пат на обиди и грешки. 

 


Уписите на првата генерација деца се веќе во тек, а дополнителни информации можете да добиете на телефонскиот број 076 637 675, по електронска пошта на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или на фејсбук страницата https://www.facebook.com/SkaliloPlus/?pnref=story

671 comments

 • EdwinTauro EdwinTauro 14 Dec 2017

  order viagra safely online
  viagra without a doctor prescription
  purchase viagra online paypal
  viagra without prescription
  generic viagra patent expires
  viagra no script
  viagra levitra cialis prices
  viagra ohne rezept aus deutschland
  svenska viagra online

  Reply
 • Jeffreynab Jeffreynab 14 Dec 2017

  cialis free trial coupon
  cialis without a doctor's prescription .
  cialis dosage 20mg viagra without a doctor prescription usa
  generic cialis without prescription

  Reply
 • olp8nrg olp8nrg 14 Dec 2017

  drugs-med.com
  canadian pharmacies shipping to usa reviews
  online pharmacy without prescription online pharmacy without a prescription
  canadian pharmacies shipping to usa

  riteaid

  Reply

Leave a comment