Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Новости (4)

Бизнис-кафе со млад претприемач: Влатко Здравев

Влатко Здравев е млад претприемач кој со добра идеја и цврст бизнис план направил бизниз за производство на торти- „Deyano Cakes.

 

Бизнис - кафе: БОЈАН ГЛИГОРОВ - „ЗА СЕКОЈ ПАТНИК ИМА ВОЗ“

Бојан Глигоров има 24 години и е сопственик на Hair Studio KING

Кафе-муабет со млад претприемач: Симона Николова – Инжинер- млад менаџер

Симона Николова има 24 години, своето образование го надоградува во Софија и се стекнува со диплома магистер по полимерно инжинерство (технолог за гума). Денес работи на својата струка, инжинер-млад менаџер во сопствената фирма „Техно Гума“.

Бизнис кафе-муабет со млад претприемач

Бизнис кафе-муабет со млад претприемач: Ивана Владикова 

Инфо Клуб Штип: Навистина ти благодарам што си овде и како млада претприемачка, но и како млада мајка и најде време да одвоиш да ја споделиш твојата успешна бизнис приказна со младите.

Ивана: Благодарам на поканата, и мене ми е мило што сум овде и се надевам дека младите ќе научат нешто од мене.