Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Вработување

Оглас за вработување во ОНЕ КОНТАКТ

ОНЕ КОНТАКТ има отворено две работни позиции:

Отворени се 2 работни позиции во Публицис груп

Публицис груп објавува оглас за вработување на две работни позиции.

Оглас за вработување машински инженер

Потребен е машински инженер за работната позиција проектант на хидро и термо постројки.

ОГЛАС ЗА СТРУЧНО ЛИЦЕ НА ПРОГРАМСКИ И ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

Првата детска амбасада во светот Меѓаши бара луѓе со мотивација, енергија, креативност и подготвеност да ги прифатат нашите вредности: посветеност кон мисијата за поддршка и заштита на децата и развој на граѓанското општество, одговорност, личен интегритет, емпатија, помош на другите - особено на децата.

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА СЕГМЕНТ МАРКЕТИНГ И CRM

Македонски Телеком АД е водечки национален телекомуникациски оператор и е дел од групацијата Дојче Телеком.

Procter & Gamble Rakona вработува инженери

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, вклучувајќи неколку десетици инженери кои работат на менаџерски позиции во фабриката за производство „Ракона“ и во Центарот за технологија.

КОСТАЛ Македонија вработува!

Дали барате возбудлива и предизвикувачка можност?