Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, вклучувајќи неколку десетици инженери кои работат на менаџерски позиции во фабриката за производство Ракона и во Центарот за технологија.

Ракона е една од првите десет P&G  компании, со вкупно 140 погони ширум светот. Исто така, е најголемата компанија за детергенти во Европа и постојано расте за да може да ги исполни барањата на потрошувачите во Централна и Западна Европа.

Локација на работно место: фабрика „Ракона“, Чешка, Отова 402 Раковник 26901

Вашата улога во производството:

За време на практикантството ќе имате можност да бидете на производниот кат и да се сретнете со различни предизвици. Вам ви останува да донесувате одлуки. Исто така, ќе ги откриете P&G стандардите и методите. На крајот, ќе ги изградите вашите сопствени способности преку работно искуство, менторство и обука.

Дали сте подготвени да го прифатите предизвикот?

Вашата мисија ќе биде:

-          да идентификувајте еден или повеќе клучни проекти за да ги постигнете целите за изведба на линијата за пакување;

-          да воспоставите методи за решавање технички проблеми;

-          да систематизирате алатки за одржување и спроведување алатки за управување со производство;

-          да работите на инсталација и стартување нова опрема.

Што ви нудиме:

-          Ќе ви бидат дадени конкретни проекти и одговорности;

-          Континуирана обука и менторство - ќе ви помогнеме да работите со страствени луѓе и да добиете формално тренирање и менторство од вашиот менаџер;

-          Динамична и почитувана работна околина - ја цениме секоја личност и ги охрабруваме иницијативите за промовирање агилност и рамнотежа помеѓу работата и животот.

Бараме студенти кои:

-          се 1 година пред дипломирање (инженерски насоки / универзитети);

-          имаат добро познавање на англиски јазик;

-          работат со техничка извонредност и строгост;

-          се способни ефективно да соработуваат со другите;

-          може да анализираат ситуации и да најдат решенија.

Аплицирајте на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 23 октомври 2019 година.

Leave a comment