Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Волонтирање и пракса

Алма-М има потреба од практиканти

Во Алма-М веќе 28 години сериозно ги проучуваме и подготвено ги пречекуваме сите промени и новости што доаѓаат, преку развој, дејствување и трансформација на бизнисот, носејќи нови квалитети за нашите клиенти.

Практикантство за инженери во Чешка

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, вклучувајќи неколку десетици инженери кои работат на менаџерски позиции во фабриката за производство Ракона и во Центарот за технологија.