Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Стипендии

Чивнинг стипендии на Владата на Велика Британија

Во периодот од 5 август до 5 ноември 2019 година, Чивнинг Секретаријатот прифаќа апликации за стипендии за учебната 2020/2021година.

Македонија2025 го отвори повикот за аплицирање на „Програмата за претприемачи – Битов“

Микро, мали и средни компании може да освојат стипендија во вредност од 5.000 американски долари и да добијат врвно менторство од познати канадски консултанти.