????????Внимание❗️ Внимание ❗️

Во Новата Година, научете Нов Јазик❗️

Mladinski Informativen i Sovetodaven Centar во соработка со нашата ЕВС Волонтерка Gülay Dedebaş организира курс по турски јазик.????????

➡️Времетраење: 10 Јануари - 10 Март (со можност за продолжување)
➡️Работен јазик ќе биде англиски
➡️Еднаш или два пати неделно зависност од учесниците
➡️Место на одржување: ул.Цар Самоил бр.18 (матично втор спарт).

????Искористете ја оваа можност и запознајте се со турскиот јазик и култура заедно со нашата волонтерка❗️

п.с. КУРСОТ Е БЕСПЛАТЕН ❗️❗️❗️

АПЛИЦИРАЈТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК: https://docs.google.com/…/1IyRHJ5Vj7KnKs4Ftm_rD7Kud9oe…/edit

 

????За подетални информации контактирајте на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

????????Внимание❗️ Внимание ❗️

Во Новата Година, научете Нов Јазик❗️

Mladinski Informativen i Sovetodaven Centar во соработка со нашата ЕВС Волонтерка Gülay Dedebaş организира курс по турски јазик.????????

➡️Времетраење: 10 Јануари - 10 Март (со можност за продолжување)
➡️Работен јазик ќе биде англиски
➡️Еднаш или два пати неделно зависност од учесниците
➡️Место на одржување: ул.Цар Самоил бр.18 (матично втор спарт).

????Искористете ја оваа можност и запознајте се со турскиот јазик и култура заедно со нашата волонтерка❗️

п.с. КУРСОТ Е БЕСПЛАТЕН ❗️❗️❗️

АПЛИЦИРАЈТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК: https://docs.google.com/…/1IyRHJ5Vj7KnKs4Ftm_rD7Kud9oe…/edit

 

????За подетални информации контактирајте на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leave a comment