Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Конкурси

Конкурс за запишување на втор и трет циклус на студии на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола за академската 2019/2020

Објавени се конкурсите за втор и трет циклус студии на УКЛО за академската 2019/2020 година.

Конкурс за истражувачки труд и есеј 2019/2020

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола распишува Конкурс за најдобар истражувачки труд и есеј.

Јавен повик за доделување на награди за Млади талентирани лица

Врз основа на Програмата за работа за 2019 година на Агенцијата за млади и спорт, Сектор млади, како и Правилникот за определување постапка и утврдување на критериуми за доделување нанагради на млади талентирани лица во Република Македонија, донесен од страна на директорот наАгенцијата за млади и спорт, со бр. 01-1612/1 од 03.08.2018 година, Агенцијата за млади и спорт објавува Јавен повик за доделување на награди за Млади талентирани лица.