Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Актуелни Информации (29)

Оглас за вработување во ОНЕ КОНТАКТ

ОНЕ КОНТАКТ има отворено две работни позиции:

Отворени се 2 работни позиции во Публицис груп

Публицис груп објавува оглас за вработување на две работни позиции.

Алма-М има потреба од практиканти

Во Алма-М веќе 28 години сериозно ги проучуваме и подготвено ги пречекуваме сите промени и новости што доаѓаат, преку развој, дејствување и трансформација на бизнисот, носејќи нови квалитети за нашите клиенти.

Оглас за вработување машински инженер

Потребен е машински инженер за работната позиција проектант на хидро и термо постројки.

Повик за учество на младинска размена во Полска

Волонтерски центар Скопје бара 6 Македонци кои сакаат да учествуваат заедно со млади луѓе од Полска и Шпанија на младинската размена Boost Your Future“.

Повик за обука во Ирска – „Enhancing Media Literacy"

Масовните медиуми се моќна сила во формирањето на нашата перцепција за реалноста. Неодамнешните технолошки достигнувања донесоа длабоки промени во начинот на кој пристапуваме и користиме информации од различните медиумски платформи.

ОГЛАС ЗА СТРУЧНО ЛИЦЕ НА ПРОГРАМСКИ И ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

Првата детска амбасада во светот Меѓаши бара луѓе со мотивација, енергија, креативност и подготвеност да ги прифатат нашите вредности: посветеност кон мисијата за поддршка и заштита на децата и развој на граѓанското општество, одговорност, личен интегритет, емпатија, помош на другите - особено на децата.

Повик за учество на ликовен и литературен конкурс по повод Европска недела на мобилност

„Еко Логик“, како здружение на кои една од целите на дејстувување се: зголемување иунапредување на знаењето на децата за темите: велосипедизам, одржлив транспорт, aерозагадување и климатски промени, безбедност во сообраќај и сл., во рамки на Европскатанедела на мобилност, покрај планираната „Вело родео турнеја“ отвора: „Повик за учество наликовен и литературен конкурс“.