Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Вработување

Procter & Gamble Rakona вработува инженери

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, вклучувајќи неколку десетици инженери кои работат на менаџерски позиции во фабриката за производство „Ракона“ и во Центарот за технологија.

КОСТАЛ Македонија вработува!

Дали барате возбудлива и предизвикувачка можност?