Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Волонтирање и пракса

Практикантство за инженери во Чешка

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, вклучувајќи неколку десетици инженери кои работат на менаџерски позиции во фабриката за производство Ракона и во Центарот за технологија.