Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833
media/k2/items/src/7270c70a54e2bf0c5b19cd627e6709c8.jpg 0
Jul 15 2019

Силви Факон, француски творец и моден дизајнер, креира фустани од ткаенини што ги изработува со ...

media/k2/items/src/286a7da6e8285f102ae4f70ad61cf6d9.jpg 0
Анета
May 28 2019

Гризањето нокти е една од најчестите но и најлоши навики која има многу штетни последици по вашето ...

media/k2/items/src/194a14e6fd831ef77e5951c5830bb5f3.jpg 0
Lela
Sep 25 2019

Проектот е дизајниран како процес на неформално учење и врсничка едукација користејќи ги ...

media/k2/items/src/c281553e4d1bbb04d5c813429d4fa449.jpg 0
Aug 15 2019

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, ...

media/k2/items/src/57a563bcafe5adb5a476933fe298e364.jpg 0
Aug 20 2019

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, ...

media/k2/items/src/2e8875aab4f36a3970a6126356b471b7.jpg 0
Aug 22 2019

Во периодот од 5 август до 5 ноември 2019 година, Чивнинг Секретаријатот прифаќа апликации за ...

media/k2/items/src/7b33029c2d8f828271a85cc689a9cd0b.jpg 0
May 13 2019

Европски волонтерски сервис – ЕВС, има за цел да поддржува реализација на неформални образовни ...