Сликите на мачки кои седат на стаклени маси ќе ви овозможат да го видите светот преку нова перспектива.

Погледнете ги фотографиите направени одоздола на овие величествени крзнени топки и забавувајте се!

 

Некои од овие мачиња изгледаат како кациги, но сите се подеднакво слатки.

 

 

Leave a comment