Можеби некој ќе помисли дека сево ова е клише, сепак, половина од листата да е вистина, сосема е доволно, нели?

 

 

-На светот сигурно има барем две особи кои би го дале својот живот за тебе.

-Најмалку 15 луѓе те сакаат на некој начин.

-Единственначин некој да те мрази е поради тоа што сака да биде како тебе.

-Твојата насмевка може да донесе среќа на секој, дури и на оној на кој не си му толку драг/а.

-Секоја ноќ НЕКОЈ мисли на тебе пред да заспие.

-На некој му значиш сЕ на светов.

-Ти си посебен/на и единствен/а.

-Некој кој воопшто незнаеш дека постои, те сака.

-Кога мислиш дека цел свет се свртел против тебе, погледни повторно.

-Секогаш памти ги комплиментите кои луѓето ти ги даваат. Заборави ги навредите.

Leave a comment