Можеби не можеме да ви подариме патување во Мајами, но секако фотографиите и интернетот ви овозможуваат да  ги „ посетите“  уникатните вили , кои се врвот на светската архитектура и дизајн, распослани на прекрасните плажи во Мајами.

Секоја од нив е вредна повеќе од 50 милиони долари, со ентериерен дизајн кој ги заведува вашите очи до перфекционизам, и овозможува висок степен на комфорт, луксузно живеење и елеганција. 

Leave a comment