Појадокот секогаш треба да биде еден од најобилните и најисполнети оброци. Палачинките се секогаш добар избор за појадок. Вкусни се и лесни за приготвување. Но, доколку ја пуштете вашата имагинација подалеку можете лесно да направите интересни дизајни од самата смеса и да направите вашите блиски да уживаат не само во вкусот туку и изгледот на палачинките... Можете да ги приготвувате во најразлични бои, форми и да користите зеленчук, овошје или било какви засладувачи по ваш вкус за да ги декорирате...

 

Еве неколку интересни идеи кои ќе ве мотивираат да ја искажете вашата креативност во кујната..

ж

 

 

Leave a comment