Проследете неколку инзвонредни фотографии направени од познати make up артисти ширум светот.

Љубовта кон професијата и талентот што овие артисти го поседуваат за момент не трга од реалноста со помош на оптичката илузија. Овие неколку фотографии ќе ве остават без здив...

 

 

Leave a comment