Околу најголемиот христијански празник Велигден сите сме празнично расположени. Особено особено најмалите..

Празничното расположение дополнете го со интересни дизајни за украсување на велигденските јајца... Еве неколку идеи како да ја збогатите вашата трпеза со креативност...

 

Leave a comment