Во уникатната соработка помеѓу францускиот моден бренд Pigalle и дизајнерската агенција Ill-Studio, кошаркарскиот двор во Париз Duperré неодамна е редизајниран и пресликан со нова шема на живописни бои. Тесниот кошаркарски терен е сместен помеѓу две станбени згради и станал препознатлив по неконвенционалните шеми на бои, од кои првата се појавила во 2015 година. Фотографиите се направени од Алекс Пенфорнис и Себастијан Михелини. 

3133 comments

 • Lbvwsuerry Lbvwsuerry 15 Dec 2017

  http://cialisovnsm.com/
  order cialis
  [url=http://cialisovnsm.com/]cheap generic cialis[/url]
  cialis without prescription
  cialis tadalafil

  Reply
 • LanceTap LanceTap 15 Dec 2017

  viagra generico affidabile
  viagra without prescription
  generic viagra scams
  viagra without a doctor prescription
  generic viagra available australia
  viagra without a doctor prescription
  where to buy viagra bangkok
  viagra no prescription
  viagra sales in england

  Reply
 • utl5w8 utl5w8 15 Dec 2017

  canadian generic cialis cialis from mexican pharmacy
  bangkok pharmacy buy cialis online canada
  canadian pharmacy sildenafil

  Reply

Leave a comment