Во уникатната соработка помеѓу францускиот моден бренд Pigalle и дизајнерската агенција Ill-Studio, кошаркарскиот двор во Париз Duperré неодамна е редизајниран и пресликан со нова шема на живописни бои. Тесниот кошаркарски терен е сместен помеѓу две станбени згради и станал препознатлив по неконвенционалните шеми на бои, од кои првата се појавила во 2015 година. Фотографиите се направени од Алекс Пенфорнис и Себастијан Михелини. 

3133 comments

 • Jeffreynab Jeffreynab 15 Dec 2017

  cialis costs
  female cialis
  calais pills from canada cialis on sale in usa
  herbal cialis

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  viagra sale manila
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra sydney australia
  viagra without prescription
  cheap viagra for women
  viagra without prescription
  viagra 100 mg oder 50 mg
  viagra no prescription
  buy viagra user

  Reply
 • 1wniabv 1wniabv 15 Dec 2017

  www.walmart.com
  approved canadian online pharmacies
  canadapharmacyonline.com http://www.canadianpharmacymeds.com
  canadian medicine

  online pharmacy usa

  Reply

Leave a comment