Дали ви недостигаат елементи за седење во Вашата градина или двор, а немате доволно материјални средства за да купите нови? Пробајте да направите едноставна клупа од палети!

Искористете ги палетите да направите нова клупа. По желба можете да го обоите дрвото или да декорирате со перничиња или интересна прекривка. Тој дел го оставаме на Вашата креативност.

За изработка на клупата може да користите и поедноставни алати што ги имате дома доколку не сте во можност да ја направите на машини како во видеото.

 

 

2022 comments

 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  the viagra pill for the brain
  viagra without a doctor prescription
  indian viagra price in pakistan
  viagra without prescription
  cheap viagra pills australia
  viagra without prescription
  can i buy viagra in the chemist
  viagra no prescription
  where can i get viagra or cialis

  Reply
 • KatrinaMon KatrinaMon 15 Dec 2017

  payday loan online
  online loans
  payday loans no credit check
  payday loans no credit check

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  sildenafil ripol 50 mg
  viagra without a doctor prescription
  movie viagra sales
  viagra without a doctor prescription
  viagra online pro
  viagra without a doctor prescription
  buying viagra in the usa
  viagra without a doctor prescription
  when will viagra be available in generic form

  Reply

Leave a comment