Вработување

Отворен повик за лидери на GLOW & YMLP кампот 2019 !

YMCA Битола објавува повик за персонал за работа во камп и советници за обука.

Оглас за вработување во Пивара Скопје

Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи, наменски обуки и можност за личен и кариерен развој.

Орион Инженеринг со оглас за вработување

Орион Инженеринг има потреба од вработување на на 2 лица како оператори за работа на машина CNC фрези, стругови со работно и безработно искуство (предимство имаат кандидатите со работно искуство) и се работи во 2 смени.

Работа на брод преку Коузон

Сакате да работите на бродовите за крстарење т.н ултра луксузни пловечки хотели?