Актуелни Информации (49)

Оглас за вработување во Експанда

Доколку сакате да работите во компанија со традиција и присуство на македонскиот пазар повеќе од 25 години, да работите во динамична работна средина и имате желба за работа во дистрибутивниот сектор, аплицирајте на огласот за вработување магационер.

Стипендии за студирање на Руската академија РАНЕПА

Руската претседателска академија РАНЕПА доделува три стипендии за македонски студенти за мастер програмата Project Management која се одвива на англиски јазик. Ќе бидат доделени една целосна и две половични стипендии.

Вработување во ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ

ДЕ-НИ Мебел денес е препознатлив бренд во Македонија. Основана е во 1993 година и постојано се трудиме да бидеме уникатни и квалитетни.

Конкурс за најдобар цртеж за роденденот на Биби

Ве покануваме да ги инспирирате вашите деца (од 4 до 12 години) да нацртаат како го замислуваат роденденот на Биби.

НАЦИОНАЛЕН МЛАДИНСКИ ХАКАТОН: ЗАПРИ ГО ОДЛИВОТ НА „МЛАДИ МОЗОЦИ“!

Здружението LEAD, во соработка со фондацијата „Конрад Аденауер“ и Вилфрид Мартенс Центарот за Европски студии објавува повик за учесници на хакатон за спречување на одливот на „млади мозоци“ кој ќе се одржи од 17 до 19 мај во Охрид, како продолжение на регионалниот настан кој се одржа во 2018 година на истата тема.

Цементарница УСЈЕ АД Скопје со оглас за практикантска работа

Цементарница УСЈЕ АД Скопје ГРУПАЦИЈА ТИТАН објавува ОГЛАС за ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА ВО СЕКТОР ЗА ФИНАНСИИ ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА ВРАБОТУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА МЛАДИ ТАЛЕНТИ.

Стипендии за двојни мастер студии во Будимпешта и Шангај

Програмата на Централно – Источна Европа за финансиско и економско лидерство, поддржана од Народната банка на Унгарија покренува иницијатива за доделување на 20 стипендии годишно за последипломски МБА студии на Универзитетот Корвинус во Будимпешта во соработка со Универзитетот Фудан од Шангај со добивање на двојна диплома(MSc).

Повик за ученици од втора и трета година за учество на воен камп за млади во Црна Гора

Министерството за образование и наука на Република Северна Македонија во соработка со Министерството за одбрана на Република Северна Македонија објавува јавен повик за учество на пет (5) ученици од јавни средни училишта