Инфо ден во Прилеп

Денес, на плоштадот во Прилеп се одржа инфо ден каде што беа презентирани секојдневните активности на Младинскиот Информативен и Советодавен Центар од Прилеп.

Инфо ден за млади во Прилеп

Младинскиот Информативен и Советодавен Центар од Прилеп организира инфо ден за младите каде што ќе ги претстави своите активности!

Брошура „КОИ СЕ ТВОИТЕ ПРАВА?“ Информирај се СЕГА!

Сакаш подетално да се информираш за образование, здравство, вработување или волонтирање? Дознај повеќе за твоите права како потрошувач и дојди полесно до информациите за добивање лични документи. Знаеш ли каде може да се обучиш и да станеш претприемач?