Твитер е место за да дознаете се што се случува во светот, да бидите информирани пред сите за информации од светот на бизнисот, спортот, модата, јавни личности и се она што Ве интересира.

Твитер e бесплатна услуга, која нуди можности за изразување, комуникација и вмрежување.

 

 

Прирачникот “Како до успешен Twitter профил” е изработен со цел да Ви помогне Вашиот Твитер профил да функционира успешно и да имате добра комуникација на социјалните мрежи, да станете еден од најуспешните твитерџии, но и можност за да ги остварите Вашите бизнис цели.

Прирачникот можите да го проследите тука:

 

 

 

ПРИРАЧНИК “КАКО ДО УСПЕШЕН TWITTER ПРОФИЛ?”

Овој прирачник е изработен од Младински Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА – Прилеп и се надеваме дека Ви помогнавме да го направите Вашиот профил што е можно повеќе популарен! 

Leave a comment