На 19 и 21 јули, 2017 година во просториите на ИНФО СЕГА беа одржани две креативни работилници за деца на тема Аквариум. Во првиот дел од работилниците децата играа разни игри за тимска работа и меѓусебно запознавање.

Во вториот дел од работилницата децата правеа аквариум од хартија, сецкаа и лепеа најразни форми на морски животни.

 

На овие работилници присуствуваа и волонтерките Ана и Лаура од Молдавија, кои волонтираат во Младински Совет Прилеп. 

1207 comments

Leave a comment