Lela

Lela

„Кирил и Замира“ - Далибор Ивановиќ  (Епизода 1)

„Кирил и Замира“ - Далибор Ивановиќ (Епизода 1)


                                                           
ПОРАКА ДО ЧИТАТЕЛОТ !

Кирил и Замира се вистинити личности со органско потекло од Прилеп. Денес  најмногу живеат на социјалната мрежа фејсбук под лажно име и презиме. И двајцата имаа црнобели фотографии на својот профил прозорец во времето кога е напишан текстот што ќе го прочитате за нив.