Гледајте ја претставата во режија на Љупчо Ѓоргиевски, која преку паралелни сцени ги отсликува животните приказни на сопружниците Јон и Велика. Претставата  која дава две перспективи на човековата деструкција поради општествени, социјални и политички причини.

 

На 20 април 2019 година, со почеток во 20 часот во театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп.

Влезници на билетарницата од театарот или на телефонскиот број:  076/442-378.

Leave a comment