Гледајте ја претставата за трагичната судбина на Јон и Велика, вонвременската и потресна приказна за неуништливоста на македонскиот народ и неговото страдање во режија на Љупчо Ѓоргиевски.

 

Кога: 18 февруари 2019 година, 19:30-21:30 часот

Каде: Театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Влезници на билетарницата од театарот во четврток, петок и понеделник од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.

Резервации на 076/442-378

Leave a comment