Во недела, 28 октомври 2018 година, со почеток во 11 часот и со реприза во 13 часот, во кино Мис Стон во Прилеп, ќе се емитува куклената претстава „Силјан Штркот“.

 

Играат:

Димитар Црцороски;

Марија Спиркоска Илијеска;

Ангела Наумоска;

Александар Тодески;

Кирил Петрески.

Резервации на телефонските броеви: 071/948-855 и 076/440-082.

Leave a comment