Од петок 19 октомври од 12 и 30 до среда 31 октомври 2018г. Во ликовната галерија при НУЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп, ќе биде отворена Изложба на Интернационалната Кичевска колонија.

 

На изложбата  ќе бидат презентирани 25 дела од 20 уметници - учесници од земјата и од странство.

Leave a comment