Неверојатна комедија која не смее да се пропушти!

2 Mothers brothers или Од две мајки браќа (што го поставува прашањето што правел во меѓувреме таткото) е комично кабаре составено од динамичното дуо Никола Тодоровски и Стрезо Стаматовски.

75 минути жестока комедија која се исмева со сите оние кои се обидуваат да забранат слободно да се говори, збогатена со авторски песни и пародии на познати песни.

Почеток: 12 октомври 20ч. во Кино „ Мис Стон “.

Влез слободен.

Leave a comment