Во склоп на програмата за 11ти октомври со големо задоволство на 10.10 ќе направиме трибјут на еден од нашите омилени бендови, Pink Floyd. 

Ќе бидат изведувани песни од албумите Dark Side of the Moon, Wish you were here, Animals, The Wall и Division Bell.
Концертот ќе се случи во центарот на Прилеп, пред участакот.
Почеток: 21:30 ч.

Петар Киселоски - вокал
Христијан Ристески - гитара
Дејан Трајкоски - клавијатури
Горан Дукоски - бас гитара
Филип Јездиќ - тапани

Гости: 
Марко Цветаноски - гитара 
Цветанчо Николоски - клавијатури 
Борче Миленкоски - саксофон

Leave a comment