Театарот „Војдан Чернодрински“ од Прилеп, во петок 12.10.2018 и сабота 13.10.2018 година, на сцената со почеток во 20 часот, ќе ја изведе претставата „Казимир и Каролина“ на Еден фон Хорват, во режија на Нела Витошевиќ.

 

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.

Резервации на телефон: 076-442-378.

Leave a comment