ИНФОРМАЦИИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ОД ПРИЛЕП ДО ХРВАТСКА, БУГАРИЈА, СРБИЈА, СЛОВЕНИЈА, ИТАЛИЈА, ГЕРМАНИЈА, ШВЕДСКА И ДР.

 

 

ПРЕВОЗНИК

РЕЛАЦИЈА

ДЕН И ВРЕМЕ

ЦЕНА ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ

ЦЕНА НА ПОВРАТЕН БИЛЕТ

ОД

ДО

ХИСАР

СКОПЈЕ  

ЗАГРЕБ

Секој ден
17:00

3100 мкд

5580 мкд

ЗАГРЕБ

СКОПЈЕ

Секој ден
18:00

50 EUR 3100 мкд

90 EUR
5580 мкд

СКОПЈЕ

ЉУБЉАНА

Секој ден 
17:00

3720 мкд

6820 мкд

ЉУБЉАНА

СКОПЈЕ

Секој ден 
16:00

60 EUR
3720 мкд

110 EUR
6820 мкд

СКОПЈЕ

ПУЛА-РЈЕКА

3, 5
13:00

60 EUR
3720 мкд

110 EUR
6820 мкд

РИЈЕКА-ПУЛА

СКОПЈЕ

4, 6

60 EUR
3720 мкд

110 EUR
6820 мкд

СКОПЈЕ

КОПЕР

Секој ден
17:00

60 EUR
3720 мкд

110 EUR
6820 мкд

 

DRD

СКОПЈЕ

ЉУБЉАНА
Доплата до 
Mestre 25 eur

1, 3, 5, 7
17:00

3700 мкд

6800 мкд

СКОПЈЕ

НОВА ГОРИЦА

1, 3, 5, 7
17:00

4000 мкд

7400 мкд

 

ТРАНСКОП

ПРИЛЕП

СОФИЈА

за студенти важат пониските цени

Секој ден
05:30

1320 мкд

1260 мкд

2200 мкд

2075 мкд

ПРИЛЕП

СОФИЈА
за  студенти  важат пониските цени

Секој ден
20:30

1270 мкд

1150 мкд

2170 мкд

1955 мкд

 

 

ПРИЛЕП

БЛАГОЕВГРАД

Секој ден 20:30

1115 мкд

1920 мкд

 

Цени за студенти

 

990 мкд

1675 мкд

 

DURMO TOURS

КИЧЕВО

РИМ, АНКОНА, ФАБРИАНО

3, 6
11:00

100 EUR

190 EUR

КИЧЕВО

ЛУЦЕРН

3, 6
12:00

150 CHF

270 CHF

КИЧЕВО

БЕРН - 
ЦИРИХ-СЕН ГАЛЕ

3, 6
12:00

160 CHF

290 CHF

БЕРН

КИЧЕВО

3, 5
19:00

160 CHF

290 CHF

 

Македонија Сообраќај

СКОПЈЕ

DORTMUND, BOHUM, ESEN

3, 7 
9:30

135 EUR
8400 мкд

225 EUR
13950 мкд

СКОПЈЕ

DUISBURG, DUSSELDORF

3, 7 
9:30

120 EUR
7450 мкд

220 EUR
13650 мкд

СКОПЈЕ

KELN, BON

3, 7
9:30

120EUR
7450 мкд

210 EUR
13000 мкд

СКОПЈЕ

FRANKFURT

3, 6, 7
9:30

100 EUR
6800 мкд

200 EUR
12400 мкд

СКОПЈЕ

MANHAJM

3, 6, 7
9:30

110 EUR
6800 мкд

200 EUR
12400 мкд

СКОПЈЕ

KARLSRUE

3, 6
9:30

105 EUR
6500 мкд

190 EUR
11800 мкд

СКОПЈЕ

STUTGARD

3, 6
9:30

100 EUR
6200 мкд

180 EUR
11200 мкд

СКОПЈЕ

ULM

3, 6
9:30

100 EUR
6200 мкд

180 EUR
11200 мкд

СКОПЈЕ

NIRNBERG


9:30

100 EUR
6200мкд

180 EUR
11200 мкд

СКОПЈЕ

INGOLSTAT


9:30

90 eur
5600 мкд

160 eur
9900 мкд

СКОПЈЕ

MINHEN

3, 6, 7
9:30

90 EUR
5600 мкд

160 EUR
9900 мкд

СКОПЈЕ

BELGRAD

Секој ден
23:30

1300 мкд

1900 мкд

Линии од Прилеп за Германија - Само сабота во 05:30

ПРИЛЕП

SALZBURG

 

80 EUR

140 EUR

ПРИЛЕП

MUNCHEN

 

90 EUR

160 EUR

ПРИЛЕП

AUGSBURG

 

95EUR

165 EUR

ПРИЛЕП

ULM,STUTTGART

 

105 EUR

180 EUR

ПРИЛЕП

KARLSRUHE

 

115 EUR

190 EUR

ПРИЛЕП

OFFENBURG

 

120 EUR

200 EUR

ПРИЛЕП

FREIBURG

 

130 EUR

210 EUR

АВСТРИЈА само недела 06:00

ПРИЛЕП

VIENNA

 

65 EUR

120 EUR

NASIR TURS - СЕКОЈА САБОТА 10:00

СКОПЈЕ

BERLIN,HANOVER, HAMBURG

Секоја сабота

130EUR

240EUR

 

 

PASSAU

 

80EUR

140 EUR

 

REGENSBURG

 

90EUR

160EUR

 

 

WIZZBURG,FULDA

 

110 EUR

200 EUR

 

FULDA,KIRCHEIM

 

110 EUR

200 EUR

 

 

KASSEL,GOTTINGEN

 

110EUR

200EUR

 

 

 

 

 

 

Превоз за Шведска  секоја сабота од Битола во 01:00 после полноќ

 

 

 

БИТОЛА

KOPENHAGEN, MALME

 

100 EUR

180 EUR

 

 

 

 

 

 

 

За подетални информации одете на официјалната веб страна: http://www.infotours.mk

3083 comments

Leave a comment