Последните два работни дена од оваа недела ни носат два интересни настани во Галеријата при Домот на културата „Иван Мазов - Климе“ Кавадарци.

 

 

Во четврток, на 7 јуни 2018, со почеток од 19 часот, ќе се одржи промоција на пет дела од стрип едицијата “Лифт“, на издавачката куќа “Темплум“ од Скопје. На самата промоцијата ќе може да се набави комплетната едиција “Лифт“.

 

Ден подоцна, односно во петок, на 8 јуни 2018, со почеток од 20 часот, ќе биде отворена изложба на ликовниот уметник Илина Арсова, насловена како „Спам“.

Leave a comment