ИНФО ЛАБ (289)

ВРАБОТУВАЊЕ ВО КАЗНЕНО ПОПРАВЕН ДОМ ШТИП-Референт!

Казнено поправен дом Штип вработува Референт за стручно инструкторски работи. Услови кои треба да ги исполните се следниве:

ВРАБОТУВАЊЕ ВО КАЗНЕНО ПОПРАВЕН ДОМ ШТИП-сметководител!

Казнено поправен дом Штип, вработува советник-сметководител (Одделение за финански прашања)Ова се условите кои треба да ги исполнувате:

Вработување во ХЕНДИ ТЕЛЕКОМ Штип!

Хенди Телеком,партнер на оне.Вип има потреба од Референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Штип

Вработување во АД Осигурителна Полиса Скопје, експозитура Штип!

Национална групација за осигурување, АД Осигурителна Полиса Скопје,објавува оглас за вработување на работно место Администратор во експозитурата во Штип. 

MadM8ts го наполнија кавадаречкиот плоштад за најлудата ноќ во годината

За најлудата ноќ во годината кавадаречкиот плоштад се преполни за да ужива во одличната интерпретација на кавери од најновите светски хитови од страна на акустичниот поп-рок бенд Madm8ts!

Поезијата на Далибор Иванович блиску е до вас!

Љубител сте на поезија и се прашувате што да прочитате следно? Одличната поезија на прилепчанецот Далибор Иванович сега може да е и во вашите раце.

Четворица прилепчани за 19 часа се искачија со трчање на 23 врвови на Баба повисоки од 2.000 метри

Прилепчанецот Александар Стојкоски, придружуван од уште други 3 прилепчани, Александар Еленин, Филип Туманоски и Антонио Каранфилоски направија неверојатен потфат во планинското трчање во Македонија искачувајќи се на 23 врвови на Баба планина повисоки од 2.000 метри за само 19 часа, притоа поминувајќи 85 км. Целата дестинација ја трчал Стојкоски, чија што била и првичната идеја за овој проект насловен како „Баба 2К“, додека другите трчале само делови од рутата. Подготовките траеле околу 3 недели, a дел од рутата се трчалa и ноќе.

Хуманитарен Концерт - "Прилеп За Сара"

Во среда, 31октомври, со почеток во 19 часот ќе се одржи хуманитарен концерт за Сара.