#365работничкиправазамлади

Национална Кампања 365 Работнички права за млади

media/k2/items/src/7989577e7de081a1a214e318c33e2a73.jpg 0
Анета
Feb 26 2018

Донатела Франческа Версаче е италијански моден дизајнер и актуелен потпретседател на групата ...

media/k2/items/src/c658a6ac9e4d289a367ed1f2a07f97a4.jpg 0
Анета
Feb 12 2018

Она што ги прави овие чадори посебни интересни и многу привлечни за луѓето е нивната добра ...

media/k2/items/src/d8cf3ece83acdc19a43d37f85432072d.jpg 0
Katerina
Apr 23 2018

Семинарот „Лавиринтите на умот“ е семинар за развој на вештини за работа со деца на возраст од 6 до ...

media/k2/items/src/ed672d1382c9430186e4ccc5b807479b.jpg 0
Сајна
Apr 24 2018

Преку глава ти е од општествените проблеми? Мислиш дека е залудно што и да направиш? Си се обидел ...

media/k2/items/src/913534603ab6b4ea8327b4e2c1821517.jpg 0
Сајна
Apr 23 2018

Волонтерски Центар Скопје, како поддржувач на Виз Ер Скопски маратон, распиша повик за волонтери ...

media/k2/items/src/f1643f36708fadabd1f1bf38a425687f.jpg 0
Сајна
Apr 23 2018

Отворена е ЕВС можност за долгорочно волонтирање во Плимут, Англија за периодот од  01.06.2018 до ...