Вработување

Микросам вработува! Се бараат Програмери

Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од нов стручен кадар: ПРОГРАМЕР – 3 работни места.

Се бараат Електро инженери. Микросам вработува!

Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од нов стручен кадар: ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – 3 работни места.

Оглас за вработување во ЛЛ Кетеринг

ЛЛ Кетеринг компанија за индустриски и комерцијален кетеринг, поради проширување на својот тим во своите канцеларии, има потреба од 1 (еден) Административен асистент.

Микросам вработува! Се бараат Машински инженери

Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од МАШИНСКИ ИНЖЕНЕРИ – 3 работни места.

Оглас за вработување комерцијалист

Слога Пром ДООЕЛ Кавадарци поради проширување на својот тим објавува оглас за вработување комерцијалист.