Elena

Elena

Запозна три дневна обука „Прв чекор да станеш активен млад човек - Механизми за младински учество во процес на донесување на одлуки„

Запозна три дневна обука „Прв чекор да станеш активен млад човек - Механизми за младински учество во процес на донесување на одлуки„

Денес во Дојран започна обуката „Прв чекор да станеш активен млад човек – Механизми за младинско учество во процесите на донесување одлуки“ како дел од „Локален фонд за млади“.