На мажите им е потребен нивен простор, но исто така и на жените им е потребен сопствен простор. Па така настана трендот She-Shed, убаво средени куќички во двор, кои се совршено женско катче, кога жените сакаат да имаат време само за себе и своите потреби.

Додека машките го завземаат оној дел од куќите како што се подрумот, гаражата, или некои друго машко место, She-Shed се наоѓа во дворот. Тие места се претвораат во идеално место за читање, хоби – сликарство или вајарство, некои ги користат како минијатурно студио за јога, одлично зарем не?

Доколку и вие сакате да имате една ваква мала куќичка а не знаете од каде да почнете, погледајте ја нашата галерија, сигурно ќе се воодушевите!

                     

993 comments

 • Earnelt Earnelt 14 Dec 2017

  cheap cialis
  viagra v levitra cialis pills cialis a
  http://calismdmrxonline.com.com
  soft tabs cialis generic levitra
  cheap cialis online

  Reply
 • VolzhanovaCaure VolzhanovaCaure 14 Dec 2017

  acquisto viagra campioni

  http://viagrafaaq.com/ - canadian viagra

  buy viagra online

  i recommend viagra generico

  Reply
 • Willievof Willievof 14 Dec 2017

  sildenafil 100 mg en chile
  viagra without prescription
  do i need a prescription to buy viagra in spain
  viagra without a doctor prescription
  old do you have buy viagra
  viagra without a doctor prescription
  best online site to buy generic viagra
  viagra no prescription
  can you get viagra on prescription

  Reply

Leave a comment