Во уникатната соработка помеѓу францускиот моден бренд Pigalle и дизајнерската агенција Ill-Studio, кошаркарскиот двор во Париз Duperré неодамна е редизајниран и пресликан со нова шема на живописни бои. Тесниот кошаркарски терен е сместен помеѓу две станбени згради и станал препознатлив по неконвенционалните шеми на бои, од кои првата се појавила во 2015 година. Фотографиите се направени од Алекс Пенфорнис и Себастијан Михелини. 

3133 comments

 • Williamwibly Williamwibly 15 Dec 2017

  do i need a prescription to buy viagra in spain
  viagra without prescription
  dosage of viagra 50mg
  viagra without a doctor prescription
  viagra online com ar
  viagra without a doctor prescription
  generic viagra ship to canada
  viagra without a doctor prescription
  prescription needed generic viagra

  Reply
 • EdwinVex EdwinVex 15 Dec 2017

  how long does 25mg viagra last
  viagra without a doctor prescription
  took two 100 mg viagra
  viagra without a doctor prescription
  cheap pharmacy viagra
  viagra ohne rezept aus deutschland
  erfahrungen viagra online bestellen
  viagra no prescription
  hard sell evolution viagra salesman spoiler

  Reply
 • b2ym002 b2ym002 15 Dec 2017

  canadian drug companies
  canada drugstore
  canadameds.com canadian government approved pharmacies
  walmart pharmacy prices

  canadian pharmacies

  Reply

Leave a comment