Во уникатната соработка помеѓу францускиот моден бренд Pigalle и дизајнерската агенција Ill-Studio, кошаркарскиот двор во Париз Duperré неодамна е редизајниран и пресликан со нова шема на живописни бои. Тесниот кошаркарски терен е сместен помеѓу две станбени згради и станал препознатлив по неконвенционалните шеми на бои, од кои првата се појавила во 2015 година. Фотографиите се направени од Алекс Пенфорнис и Себастијан Михелини. 

3133 comments

 • Gregoryreesy Gregoryreesy 14 Dec 2017

  farmacie online per viagra
  viagra without a doctor prescription
  buying viagra in kuala lumpur
  viagra without a doctor prescription
  discount viagra with prescription
  viagra without a doctor prescription
  viagra uk online
  viagra no script
  how to get a viagra prescription

  Reply
 • Lancetox Lancetox 14 Dec 2017

  is generic viagra the same
  viagra without a doctor prescription
  viagra 25 mg posologie
  viagra without prescription
  50mg viagra tablets
  viagra without prescription
  the best viagra to buy
  viagra ohne rezept aus deutschland
  buy brand name viagra online

  Reply
 • lo5qxfs lo5qxfs 14 Dec 2017

  cialis uses
  cialis online
  eli-20 buy online cialis
  cialis coupon

  Reply

Leave a comment