Во уникатната соработка помеѓу францускиот моден бренд Pigalle и дизајнерската агенција Ill-Studio, кошаркарскиот двор во Париз Duperré неодамна е редизајниран и пресликан со нова шема на живописни бои. Тесниот кошаркарски терен е сместен помеѓу две станбени згради и станал препознатлив по неконвенционалните шеми на бои, од кои првата се појавила во 2015 година. Фотографиите се направени од Алекс Пенфорнис и Себастијан Михелини. 

3133 comments

 • nuexmg4 nuexmg4 14 Dec 2017

  tadalafil no prescription
  cialis daily use
  securetabs.com where to buy cialis without a prescription
  Cialis

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 14 Dec 2017

  do you need prescription to buy viagra in uk
  viagra without prescription
  viagra date generic
  viagra without prescription
  viagra 400mg
  viagra ohne rezept aus deutschland
  get viagra mexico
  viagra without prescription
  order viagra in india

  Reply
 • 1oc9xr 1oc9xr 14 Dec 2017

  canadian pharmacies sildenafil cialis canadian rx
  prescription medication canada generic viagra canada
  canadian pharmacies generic viagra

  Reply

Leave a comment