Пролетта е одлично време за освежување на ентериерот во домот. Најдобар начин да го развеселите просторот е да внесете свежи и светли бои, шари, разни форми и облици.

Сепак доколку немате доволно средства да платите професионалец, со помал буџет може да се потпрете и на сопствената креативност.            

Пробајте да направите винтиџ маса со тоа што долниот дел од масичката ќе биде всушност нацртан на ѕидот.   

 

Или исшарајте го ѕидот како на сликата подолу.

1767 comments

Leave a comment