Дали ви недостигаат елементи за седење во Вашата градина или двор, а немате доволно материјални средства за да купите нови? Пробајте да направите едноставна клупа од палети!

Искористете ги палетите да направите нова клупа. По желба можете да го обоите дрвото или да декорирате со перничиња или интересна прекривка. Тој дел го оставаме на Вашата креативност.

За изработка на клупата може да користите и поедноставни алати што ги имате дома доколку не сте во можност да ја направите на машини како во видеото.

 

 

2022 comments

Leave a comment